(ВІДЕО) Держприкордонслужба здобула друге командне місце в турнірі з рукопашного бою на «Кубок Президента України»

НАЗАД
22 серпня 2021 14:54

За перемогу в турнірі змагалися двадцять шість команд з тринадцяти відомств.

Учора в столичному Палаці Спорту відбувся турнір з рукопашного бою на «Кубок Президента України» серед Збройних Сил України та інших, утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів та рятувальних служб.

Понад 100 спортсменів з різних силових структур України зібралися на спортивному манежі, щоб позмагатися за звання найсильнішого.

За результатами змагань у номінації «Дозований контакт» перше місце виборола команда Державного бюро розслідувань,  друге командне місце здобула – Державна прикордонна служба України, третє місце дісталося Національній гвардії України.

У особистій першості на турнірі з рукопашного бою на «Кубок Президента України» прикордонники-спортсмени вибороли: Анатолій Жураківський (вагова категорія до 70 кг) посів І місце, Валентин Жураківський (вагова категорія до 60 кг) – ІІ місце і Іван Зварич (вагова категорія до 65 кг)  ІІ місце.

На заході були присутні багато почесних гостей, зокрема за прикордонників вболівали Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко та його заступник Сергій Сердюк.

Зазначимо, що рукопашний бій – унікальний вид спорту, який є невід’ємною складовою професійної підготовки військовослужбовців.

Вітаємо та пишаємося переможцями!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси